Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτογραφίες σχετικα με την σύλληψη 4 ημεδαπών στην Λευκάδα για τα αδικήματα:...

Φωτογραφίες σχετικα με την σύλληψη 4 ημεδαπών στην Λευκάδα για τα αδικήματα: Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων, ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

DSCF6745-300x225

Διαδοχικές συλλήψεις σε διαφορετικές υποθέσεις στην Λευκάδα για κατοχή ενάλιων αρχαιοτήτων, δενδρυλλίων κάνναβης και όπλων   

Κατασχέθηκαν ένας ενάλιος αμφορέας, τμήματα αμφορέων και άλλα αντικείμενα , καθώς επίσης δύο κυνηγετικά όπλα και δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν κατά την διάρκεια διαδοχικών ερευνών, χθες (14.06.2017) το μεσημέρι και σήμερα (15.06.2017) το πρωί, στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, τέσσερις ημεδαποί 46,45,47 και 49 ετών, κατά περίπτωση για κατοχή ενάλιων αρχαιοτήτων, δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και κυνηγετικών όπλων χωρίς άδεια.

Ειδικότερα από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές έρευνες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε διαφορετικές περιπτώσεις :

  • στην κατοχή ενός 46χρονου τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ένα (1) τμήμα εναλίου αμφορέα και τρία (3) φυσίγγια διαμετρήματος 0,32’’.

 

  • στην κατοχή ενός 45χρονου ένα ξύλινο ρόπαλο τύπου baseball μήκους εξήντα εκατοστών (60 εκ.)

 

στην κατοικία ενός 47χρονου, ένας (1) ενάλιος αμφορέας, ένα (1) τμήμα αμφορέα, καθώς και δύο (2) ακόμη ενάλια αντικείμενα. Επιπλέον κατά την διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 47χρονος κατείχε χωρίς άδεια

 

  • τέλος στην κατοικία ενός ακόμη ημεδαπού 49 ετών, τρία (3) τμήματα αμφορέα και πήλινων πιάτων

 

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες, με τα αδικήματα που κατά περίπτωση αφορούσαν την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την παράνομη οπλοκατοχή καθώς και την προστασία αρχαιοτήτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον κ .Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

unnamed (2) unnamed (3) unnamedunnamed (1)

 

 

Most Popular