Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΦαβορί η Κριστάλ

Φαβορί η Κριστάλ

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων έχουν «νεκρώσει» σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, συνεπώς οι επιλογές περιορίστηκαν. Μία από αυτές τις περιορισμένες με στέλνει στο Περού για την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Κριστάλ με την Αλιάνσα Ουνιβερσιδάδ.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Να γνωρίζουμε ότι λόγω του covid-19 όλοι οι αγώνες γίνονται σε τρία γήπεδα στη Λίμα. Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στον αγώνα από άποψη ρεπορτάζ ή κάτι άλλο το ξεχωριστό. Η Κριστάλ είναι πρώτη στον όμιλο της και εκεί θέλει να μείνει έτσι ώστε να πάει σε τελικό με την Ουνιβερσιτάριο. Δεν ψάχνει κάτι η Αλιάνσα πέραν βέβαια των βαθμών για τις τελικές… σούμες υποβιβασμών, αλλά δεν έχει θέμα να φοβάται.

Σερί τεσσάρων νικών σε ισάριθμα ματς έχει η Κριστάλ, ενδεικτικό της ποιότητάς της σχετικά με τις άλλες ομάδες. Στο 1-0-3 η Αλιάνσα που στο τελευταίο έκανε την πρώτη της νίκη επί της Κάρλος Στέιν. Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων προβλέπει επικράτηση της Κριστάλ, με μόνο ανοιχτό θέμα το εύρος της νίκης της. Το χάντικαπ που διαλέγω είναι στα πλαίσια του λογικού και της κάλυψης για νίκη στο όριο.

Διαβάστε περισσότερες αναλύσεις για Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet.gr

Most Popular