Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στη χωματερή Λευκάδας

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στη χωματερή Λευκάδας

Υπό έλεγχο η  πυρκαγιά που ξέσπασε στην χωματερή Λευκάδας, αυτή τη στιγμή καίγονται τα ξερά χόρτα που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε στον χώρο που είχε ξαναεκδηλωθεί πυρκαγιά στο παρελθόν και  είναι προσβάσιμος. Επίσης με τις καινούριες συμβάσεις που υπογράφτηκαν προσελήφθει και ο φύλακας για την χωματερή

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο χώρο της χωματερής ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής , ο Σπύρος Πολίτης εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας και αθλητισμού, ο Στάθης Βλάχος αντιδήμαρχος- υπεύθυνος καθαριότητας, ο αντιπεριφερειάρχςη Θεόδωρος Χαλικιάς ο κο Σέρβος , ο διοικητής τμήματος κος Κορομηλάς και οι μηχανικοί του Δήμου, κανείς από την αντιπολίτευση.

Ο Δήμαρχος έκανε την παρακάτω  δήλωση στο lefkasnews  ”έχει ξεκινήσει η επιχωμάτωση με μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών. Κρατώ μια μικρή επιφύλαξη για τον άνεμο  είχε πολύ αέρα και αυτό ήταν το πρόβλημα. Περισσότερα  από 30-40 φορτηγά χώμα έχουν καταναλωθεί και συνεχώς κουβαλάνε».

Στο σημείο βρίσκονται επανδρωμένα οχήματα της πυροσβεστικής  Υπηρεσίας Λευκάδας.

Most Popular