Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΥποδοχή προγράμματος Erasmus+ στο Δήμο Λευκάδας

Υποδοχή προγράμματος Erasmus+ στο Δήμο Λευκάδας

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Καλός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Χαράλαμπος Σολδάτος υποδέχθηκαν, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ομάδα 40 νέων από 7 χώρες της Ευρώπης οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Νεολαίας Erasmus+ και βρίσκονται στη Λευκάδα για τους σκοπούς του προγράμματος.

Στη συνάντηση οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν της Λευκάδας και συζήτησαν αναλυτικά για τις ευκαιρίες απασχόλησης στο νησί. Η απασχόληση αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τη νεολαία  και σ’ αυτό το θέμα επικεντρώθηκε  η παρουσίαση των κ.κ. Καλού και Σολδάτου με τη συνδρομή της υπαλλήλου του αρμόδιου τμήματος του Δήμου, κας Μαρίας Μελά.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη στη Λευκάδα και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις προοπτικές απασχόλησης που προσφέρει το νησί κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας ευχήθηκε στους συμμετέχοντες  καλή σταδιοδρομία και τους πρόσφερε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο, ολοκληρώνοντας έτσι τη συνάντηση.

                                                                                    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular