Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΥπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Πραγματικά λυπάμαι διαβάζοντας το δελτίο τύπου της παράταξης « ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», και τις αναφορές που γίνονται σε αυτό, σχετικά με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας.

Αναγκάζομαι να απαντήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, παραβάλλοντας την σχετική πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία καθιστά με αποκλειστικά υπεύθυνο για την επιλογή του προσφορότερου κάθε φόρα τρόπου συνεδρίασης του οργάνου.

Η βασική προϋπόθεση της διασφάλισης της υγείας των συμμετεχόντων δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο, είναι για εμένα κανόνας και μάλιστα, λόγω της διττής μου ιδιότητας. Οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού δεν με αφορά και οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται στο πρόσωπό μου αναφορικά με τον θεσμό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι τουλάχιστον ατυχείς και προσβλητικοί για τους δημότες της Λευκάδας τους οποίους επάξια εκπροσωπώ.

Οι συμπαιγνίες, οι υπεκφυγές, οι εξυπηρετήσεις, και οι υποψίες σας είναι στην σφαίρα της δικής σας μυθοπλασίας και δεν αγγίζουν στην δική μου προσωπική, θεσμική και πολιτική υπόσταση για την οποία έχω κριθεί επανειλημμένως και διαχρονικά.

Αναλόγως της εξέλιξης των επιδημιολογικών δεδομένων, και των τεχνικών δυνατοτήτων θα κρίνω σύμφωνα με την δεσμευτική ανωτέρω εγκύκλιο την δυνατότητα της μεικτής, (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την εγκύκλιο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kede.gr/wp-content/uploads/2021/09/69472_signed.pdf

 

Most Popular