Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤραυματισμός ατόμων σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων...

Τραυματισμός ατόμων σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων Λευκάδα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πιθανής εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ” Ν.Λαυρίου 355,  που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Νυδρίου, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός αλλοδαπού και ενός ημεδαπού, λόγω ανάφλεξης μετά από ψεκασμό εύφλεκτου υλικού που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στη μηχανή του σκάφους κατά τη διαδικασία εργασιών συντήρησής της,ενώ δεν διαπιστώθηκε ύπαρξη πυρκαγιάς.

Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, απ’ όπου ο ημεδαπός εξήλθε, ενώ ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση,απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ”.

Most Popular