Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗ«ΤΟ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανοίγει τον διάλογο με τους πολίτες»

«ΤΟ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανοίγει τον διάλογο με τους πολίτες»

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανοίγει το διάλογο στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος, https://digitalsociety.gr/ όπου είναι αναρτημένο το προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Είμαστε μαζί σου, για να διαμορφώσουμε τις ολιστικές πολιτικές.

 Μέσω της πλατφόρμας ανοικτού διαλόγου, επαναφέρεται στο προσκήνιο τα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, με αιχμή τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία, απευθύνεται σε όλους με έμφαση στη νέα γενιά ως την κινητήριο δύναμη που θα εξελίξει και θα εκσυγχρονίσει την χώρα. Μια νέα γενιά που καλείται να ανταπεξέλθει και να δημιουργήσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Στόχος είναι η άμεση διασύνδεση με την κοινωνία και την έκφραση των αναγκών των πολιτών επενδύοντας και αξιοποιώντας τη συμμετοχικότητα, τις νέες τεχνολογίες και κάθε μέσο, για την έκφραση των αναγκών των πολιτών.

Οδηγός του κινήματός μας υπήρξαν πάντοτε οι αξίες της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η προσήλωση στις αρχές της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτό ορίζει το ήθος της πολιτικής μας και αποτελεί την βάση της ενότητάς μας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες μας, χωρίς όμως να αγνοούμε την πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε και δρούμε.

Μέσω της ενότητας «Συμμετέχω» της πλατφόρμας κάθε πολίτης, μπορεί πολύ εύκολα να διαλέξει το θέμα που τον αφορά, για την εργασία, για την εκπαίδευση, για την ενέργεια, για την τοπική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Νομαρχιακή Επιτροπή

Λευκάδας

Most Popular