Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κο Κτενά επισκέφθηκαν την Τέταρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Λευκάδας «Ορφέα».

Συγκεκριμένα, στην εθιμοτυπική συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Ομίλου κος Καραβίας, η Αντιπρόεδρος και Ταμίας κα Αθανίτη, η Γραμματέας κα Κτενά και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ κα Μεσσήνη.

Ο κος Κτενάς ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή θητεία, εξήρε άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο του «Ορφέα» στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου όπως και την ευθύνη που φέρει αυτό το ιστορικό σωματείο να διαφυλάσσει αλλά και να φροντίσει για την διάδοση της παράδοσής μας στις επόμενες γενιές. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας αναγνωρίζει την εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει διαχρονικά όλα τα Συμβούλια του Ομίλου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και δεσμεύεται να σταθεί αρωγός στις πολλά υποσχόμενες προτάσεις που κατέθεσε το ΔΣ για την νέα πολιτιστική χρονιά.

Το ΔΣ του «Ορφέα» ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξη του, δεσμεύτηκε να διαφυλάξει και να ενισχύσει την πολιτιστική κληρονομιά και τόνισε την ανάγκη όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν ώστε να ανταποκριθούμε όλοι μαζί στις προσδοκίες των Λευκαδιτών.

 

Το ΔΣ

 

Most Popular