Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΤο ζαχαροπλαστείο il sapore  δραστηριοποιείται και στο χώρο της μαζικής εστίασης

Το ζαχαροπλαστείο il sapore  δραστηριοποιείται και στο χώρο της μαζικής εστίασης

Μετά την  αναγνωρισμένα επιτυχημένη παρουσία του στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, το ζαχαροπλαστείο il sapore   δραστηριοποιείται και στο χώρο της μαζικής εστίασης με διαφορετικές προτάσεις για κάθε περίσταση.

 

Το Il sapore μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες για καφέ, lunch break, παιδικά πάρτι,  εγκαίνια, γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό .

      

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στα catering των γάμων και των βαπτίσεων που αναλαμβάνουμε, όλος ο εξοπλισμός του στολισμού, στο θέμα που εσείς επιθυμείτε παρέχεται δωρεάν.

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες κοινωνικές εκδηλώσεις που αντικατοπτρίζουν το κύρος και τη θέση σας.

Η  εμπειρία μας, η προσοχή που δίνουμε στη λεπτομέρεια, η αγάπη μας για την δουλειά μας, τα κορυφαία τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούμε και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, εγγυώνται την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων που σας ενδιαφέρει.

Η υψηλή αισθητική, οι πρωτότυπες ιδέες, η φαντασία και η δημιουργικότητά μας, μας επιτρέπουν να διοργανώνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το είδος και το σκοπό της κάθε εκδήλωσης.

Στο il sapore δημιουργούμε λαμπερές ιδιωτικές εκδηλώσεις , ούτως ώστε να μένουν στους καλεσμένους σας οι καλύτερες εντυπώσεις.

Η υψηλότερη ανταμοιβή μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Most Popular