Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ KAVALAEXPO 2022

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ KAVALAEXPO 2022

Μετά την Κέρκυρα και την έκθεση Corfu Food -Wine festival, «άρωμα και γεύση» έδωσαν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα των μελών μας, στην 28η Διεθνή Έκθεση “KAVALAEXPO 2022”, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2022, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Επιμελητηρίου Καβάλας τα εγκαίνια της 28ης Διεθνούς Έκθεσης KavalaExpo 2022, όπου συμμετείχε το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Πρόκειται για το σημαντικότερο εμπορικό και οικονομικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός στη συνείδηση των πολιτών και των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε, ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ με την συμμετοχή καταξιωμένων σεφ, όπως της κας. Μαρίας Εκμεκτσίογλου και της κας. Σοφίας Ουργαντζίδου και της Σχολής La Maison de Gourmet της κας. Μαρίας Παπανικολάου, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των εκθετών, δημιουργήσαν μοναδικά πιάτα με σκοπό να τιμήσουν την κουζίνα της Μικράς Ασίας και του Πόντου. 

Most Popular