Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 86Η ΔΕΘ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 86Η ΔΕΘ

Εντυπωσιακή η παρουσία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και των επιχειρήσεων του νησιού, που συμμετείχαν στην 86η ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε φέτος από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αξίζει να αναφερθεί ότι τιμώμενη χώρα στην 86η ΔΕΘ, ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου (Περίπτερο 2, Stand 20), δοκιμάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις των παραγωγών του νησιού και θαυμάζοντας τα χειροποίητα κοσμήματα με τη μοναδική καρσάνικη βελονιά. Παράλληλα παρουσιάστηκε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με τις ομορφιές του νησιού.

Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές, Πολιτευτές, Διοικήσεις Επιμελητηρίων και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Επιμελητηρίου. Μεταξύ αυτών, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μ. Κόνσολας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κ. Χατζηδάκης, ο βουλευτής Α. Καββαδάς, ο πρώην βουλευτής  Ξ. Βεργίνης, ο πρόεδρος Εμπορικού τμήματος ΕΒΕΘ και Επίτιμος Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου Ι. Βεργίνης, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Γ. Μασούτης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γ. Γατζηθεοδοσίου,  ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς και ο κ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΕΕ κ. Κ. Ζυγογιάννης.

Most Popular