Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤο Επιμελητηρίου Λευκάδας και το Νautilus Diving Club καθαρίζει το βυθό...

Το Επιμελητηρίου Λευκάδας και το Νautilus Diving Club καθαρίζει το βυθό του λιμανιού της Βασιλικής

                             Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ : “Την Κυριακή το πρωί καθαρίζουμε το βυθό του λιμανιού της Βασιλικής-Κοινή πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και του Νautilus Diving Club’’

Την Κυριακή 17 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στο Λιμάνι της Βασιλικής , οι ενεργοί πολίτες δίνουν το παρών στην κοινή πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και του Νautilus Diving Club Λευκάδας.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καθαρίσουμε το θαλάσσιο χώρο του λιμανιού και να καθαρίσουμε το βυθό από διάφορα αντικείμενα και απορρίμματα.

Μια βουτιά στο λιμάνι της Βασιλικής για να το καθαρίσουμε, μια ανάσα για όλη τη Λευκάδα.

Είναι μία ακόμα δράση με στόχο να αναδείξουμε τη σημασία της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, μαζί με την κοινωνία των πολιτών.

Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στο λιμάνι και να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, να δώσουν την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαχείριση των απορριμμάτων που θα βγάλουν οι δύτες από τον πυθμένα του λιμανιού.

Αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σωτήρης Σκιαδαρέσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η κοινωνία των ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Δίνει ένα θετικό μήνυμα προσφοράς για τη Λευκάδα.

Ο καθαρισμός του βυθού στο λιμάνι της Βασιλικής, είναι μία ακόμα δράση με θετικό μήνυμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύτες του Νautilus Diving Club Λευκάδας για τη συμμετοχή αλλά και την προσφορά τους.

Την Κυριακή το πρωί από τις 10 έως τις 12, περιμένουμε όσους πολίτες θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια αφού τα αντικείμενα και τα απορρίμματα που θα βγάλουν οι δύτες από το βυθό του λιμανιού θα πρέπει να τακτοποιηθούν για να γίνει η αποκομιδή τους.’’

 

Most Popular