Το επιμελητήριο με το έλκηθρο του μοιράζει παιχνίδια σε όλα τα παιδιά σήμερα στις 11 το πρωί στην κενρική αγορά Λευκάδας.
Παράλληλα στο σπιτάκι δραστηριοτήτων όλα τα παιδιά δημιουργούν χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτογραφίζονται με τον Αγιο Βασίλη στο σπιτάκι του, στέλνουν τα γράμματα τους και κάνουν βόλτες στο παγοδρόμιο.
Επιπλέον στις 3:00 η κεντρική πλατεία θα μεταβληθεί σε ένα απίστευτο πάρτι με BBQ ,με μουσική και τον απίστευτο κλόουν Mότζο Τζότζο.
Στις 6:00 το απόγευμα η φιλαρμονική Αγγελος Σικελιανός θα μας ψάλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα για να υποδεχτούμε το καινούριο χρόνο με τις καλύτερες ευχές.
Ντυθείτε όλοι σας ζεστά, βγείτε από τα σπίτια σας και ελάτε να δούμε τη Λευκάδα σε μια ασυνήθιστη γιορτινή και ονειρεμένη εικόνα.
Να δούμε τη Λευκάδα μας όπως μας αξίζει.
Χρόνια πολλά και χαρούμενη πρωτοχρονιά