Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» εύχεται σε όλες τις Λευκαδίτισσες και σε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» εύχεται σε όλες τις Λευκαδίτισσες και σε όλους τους Λευκαδίτες να περάσουν αυτές τις ευλογημένες μέρες με υγεία

Αγαπητοί συνδημότες μας,

το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας και όλη η οικογένεια του «Ορφέα» νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας δεδομένου ότι όλοι μας ζούμε στιγμές αβεβαιότητας λόγω της πανδημίας.

Με ιδιαίτερο σεβασμό και κατάνυξη ζούμε φέτος τις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους. Ο συμβολισμός του Πάσχα είναι διαχρονικός και πιο επίκαιρος από ποτέ. Μας διδάσκει ότι ο άνθρωπος μπορεί να αντέξει κάθε δοκιμασία με οδηγό την αγάπη και την αλληλεγγύη, την πίστη και την ελπίδα. Όσο σκοτεινός κι αν φαίνεται τώρα ο δρόμος μας, το Φως της Ανάστασης μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Ας έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ας νοιαστούμε έμπρακτα για τον διπλανό μας, ας προσφέρουμε όπου χρειάζεται χέρι βοήθειας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό και για όσα μας ενώνουν και στο τέλος αυτής της πορείας ο φόβος και η αβεβαιότητα θα δώσουν τη θέση τους στη χαρά της Ανάστασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» εύχεται σε όλες τις Λευκαδίτισσες και σε όλους τους Λευκαδίτες να περάσουν αυτές τις ευλογημένες μέρες με υγεία. Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και μένουμε πάντα ενωμένοι στις καρδιές μας ώστε σύντομα να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.

Καλή Ανάσταση!

Το ΔΣ

 

 

 

Most Popular