Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας καλεί τους ιδιοκτήτες σκαφών να δηλώσουν τα...

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας καλεί τους ιδιοκτήτες σκαφών να δηλώσουν τα λιμάνια που θα δραστηριοποιηθούν το τρέχον έτος

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδος (Δ.Λ.Τ.Λ.) καλεί τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών αναψυχής να δηλώσουν εγγράφως στην υπηρεσία του Δ.Λ.Τ.Λ. τα σκάφη τους, που θα δραστηριοποιηθούν το τρέχον έτος στα λιμάνια Λευκάδας, Λυγιάς, Νικιάνας, Περιγιαλίου, Νυδριού, Βλυχού, Βασιλικής Δήμου Λευκάδας και Βαθέος, Αθερινού, Σπήλιων Δήμου Μεγανησίου.  

Η δήλωση πρέπει να περιλαμβάνει: α) τα πλήρη στοιχεία των σκαφών (όνομα, νηολόγιο, μήκος, πλάτος) και τα έγγραφα εθνικότητας και τις άδειες επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, β) τα πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη (ονοματεπώνυμο – επωνυμία, έδρα, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., τηλέφωνο & e-mail επικοινωνίας).

Τα παραπάνω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από το Δ.Λ.Τ.Λ. για την καλύτερη χωροθέτηση των λιμένων αρμοδιότητάς του.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στα γραφεία του Δ.Λ.Τ.Λ. είτε αυτοπροσώπως είτε στο e-mail: dltl@lefkada.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία του Δ.Λ.ΤΛ. στο τηλ.: 2645360508 και στο παραπάνω e-mail. Προθεσμία υποβολής δηλώσεων: 5/2/2020.

 

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Καρβούνης

Most Popular