Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤο Γηροκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 09/01/2023, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας. 

Το Γηροκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 09/01/2023, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας. 

Στον Οίκο Πρόνοιας Λευκάδας  βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας & Μέλος του Δ.Σ του Γηροκομείου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης , ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Χρ. Άγριος , ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Ι. Λιβιτσάνος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Ε.  Σκληρός και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Διον. Γαζής όπου συναντήθηκαν με τον πατέρα Παναγιώτη Ζαβιτσάνο.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου, παράλληλα με τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά που απηύθυνε στο προσωπικό και τους τροφίμους, ενημερώθηκε για το έργο του Ιδρύματος αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και παρέδωσαν δωροεπιταγή για την κάλυψη των αναγκών του. Ο κύριος Σκιαδαρέσης δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Λευκάδας προσφέρει και στέκεται δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δείχνοντας έτσι, την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς. Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή σε μια δύσκολη εποχή όπου πρωταρχικό και κυρίαρχο ρόλο πρέπει να έχει ο Άνθρωπος.

                                                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Most Popular