Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο βλέμμα μας στο Τουρκμενιστάν

Το βλέμμα μας στο Τουρκμενιστάν

Επιτυχημένη ήταν και η τελευταία επιλογή μας, μιας και πέρασε και η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους στο ματς της Ρούχ Μπρεστ με αντίπαλο την Μινσκ.

Παίξε νόμιμα στο stoiximan casino

Πάμε να δούμε τι μπορούμε να προτείνουμε από το σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο Τουρκμενιστάν.

Δεν έχουμε άλλωστε και πάρα πολλές επιλογές, με την αναμέτρηση η οποία θα μας απασχολήσει να είναι εκείνη της Νέμπιτσι με αντίπαλο την Μπάλκαν Ενερτζέτικ. Η γηπεδούχος έρχεται από την ήττα με 1-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Ασγκαμπάτ και ήταν η τρίτη απώλεια στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στο αμέσως προηγούμενο είχε κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Σαγκαντάμ, αλλά γενικά σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Σε εξίσου δύσκολη (επιθετικά) κατάσταση βρίσκεται και η Ενερτζέτικ. Έχει σκοράρει μόλις σε ένα ματς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αλλά παράλληλα, αν και προσπαθεί αμυντικά έρχεται από δύο ήττες στη σειρά, αμφότερες με σκορ 1-0. Έχει κρατήσει πάντως το μηδέν στην άμυνα στα δύο από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά και στα τρία ματς στα υπόλοιπα στα οποία έχει δεχθεί γκολ, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Τι κρατάμε: Πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους σε απόδοση 1.90.

 

 

 

Most Popular