Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΤο αργυρό βραβείο Tourism Awards 2017 απέσπασε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το...

Το αργυρό βραβείο Tourism Awards 2017 απέσπασε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το brand name

Το αργυρό βραβείο Tourism Awards 2017 απέσπασε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το brand name που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Λευκάδα από τον ειδικό συνεργάτη τουρισμού κο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου παρευρέθηκαν στα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Athenaum InterContinental.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Μπουρδάρας, ο οικονομικός επόπτης κος Ευστάθιος Σκληρός και ο Παναγιώτης Βρεττός και ο Χρήστος Άγριος. Το βραβείο παρέλαβαν ο κος Σκιαδαρέσης και ο κος Μιχαηλίδης.

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ηκα Τζένη Μελιτά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος . Τα Tourism Awards επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Ιδιαίτερα αυξημένες υπήρξαν φέτος οι υποψηφιότητες εκ μέρους ηχηρών ξενοδοχειακών new openings και επιχειρήσεων του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury travel και του digital tourism. Τα Tourism Awards 2017 διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

 

Η Υπουργός Τουρισμού,  Έλενα Κουντουρά απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του τουρισμού στην εθνική μας προσπάθεια για ανάπτυξη. Σχολιάζοντας τη συνολική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2016, υπογράμμισε τη σημασία των δράσεων επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, της επένδυσης σε θεματικές μορφές τουρισμού, του ανοίγματος νέων ξένων αγορών, της προώθησης νέων ελληνικών προορισμών και της προσέγγισης τουριστικών επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Τσεκλένης, Λευτέρης Λαζάρου, Κώστας Βογιατζής, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα, Γιώργος Πίττας και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

τα τα1 τα2 τα3

 

Most Popular