Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργανώνει σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας για ενήλικες (Μάρτιος- Απρίλιος 2023) με Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Το τμήμα αρχαρίων απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. Για να παρακολουθήσει κανείς το τμήμα αυτό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Τα μαθήματα αποτελούνται από 16 τετράωρα πρακτικής άσκησης με το σκάφος του Ομίλου, 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων στα γραφεία στη Μαρίνα Λευκάδος και ένα εκπαιδευτικό διήμερο με σκάφη του Ομίλου. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές δίνουν γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος Ιστιοπλοΐας με το οποίο μπορούν να διακυβερνήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Το τμήμα των προχωρημένων απευθύνεται σε αποφοίτους του τμήματος αρχαρίων που επιθυμούν να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη διακυβέρνηση ιστιοπλοϊκού σκάφους και να εμβαθύνουν αποκτώντας βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

  Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ομίλου στο τηλέφωνο 26450 25660 (καθημερινές 18:00 – 20:00) ή τον υπεύθυνο ανοιχτής θαλάσσης στο 6979726554.

Most Popular