Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

  Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα, συνεδρίασε το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος και αφού έλαβε υπόψη το ΦΕΚ 4206 ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55400/12-09-2021, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

 

Όλα τα εμβολιασμένα άτομα από 12 ετών και πάνω, κατά την είσοδό τους στο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, απαιτείται να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο θα ελέγχεται είτε με φυσική επίδειξη, είτε με ηλεκτρονική.

 

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ (ΑΝΗΛΙΚΟΙ)

 

Όλα τα ανεμβολίαστα άτομα από 12 ετών έως 17 ετών (μαθητές), 2 φορές την εβδομάδα, κατά την είσοδό τους στο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να έχουν εκδώσει τη Σχολική κάρτα για COVID-19 την οποία θα πρέπει και να υποδεικνύουν ή πιστοποιητικό νόσησης έως και 6 μήνες πριν, το οποίο θα ελέγχεται είτε με φυσική επίδειξη, είτε με ηλεκτρονική.

 

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΕΝΗΛΙΚΟΙ)

 

Όλα τα ανεμβολίαστα άτομα από 18 ετών και πάνω (ενήλικοι), 2 φορές την εβδομάδα, κατά την είσοδό τους στο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid-test έως 48 ώρες πριν ή πιστοποιητικό νόσησης έως και 6 μήνες πριν, τα οποία θα ελέγχονται είτε με φυσική επίδειξη, είτε με ηλεκτρονική.

 

ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 

Όλα τα άτομα κάτω των 12 ετών, 2 φορές την εβδομάδα, κατά την είσοδό τους στο κτίριο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα self-test.

 

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Most Popular