Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤα επινίκια του Θανάση Καββαδά

Τα επινίκια του Θανάση Καββαδά

Με τελικό αποτέλεσμα που αγγίζει το 44,38% η ΝΔ στη Λευκάδα αξίζει να γιορτάσει την νίκη της. Ειδικά ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς που συγκέντρωσε 4.203  σταυρούς, στην κυριολεξία έκανε περίπατο μόνος του, παρά τα όσα παραπολιτικά γνωρίζουμε , θα επανέλθουμε σε άλλο άρθρο!!

Ο επανεκλεγείς βουλευτής είναι γνωστό σε όλους πόσο συνετός και χαμηλών τόνων είναι, οπότε και οι τυμπανοκρουσίες δεν είναι του χαρακτήρα του, κάποιοι  έριξαν ένα καπνογόνο εν αγνοία του και το σταμάτησε πριν καλά- καλά ανάψει!!!

Ευχαρίστησε  όλους όσους τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα και τόνισε ότι είναι βουλευτής όλων των Λευκαδίων…

Μετά το αποτέλεσμα έκανε την καθιερωμένη βόλτα στην κεντρική αγορά ευχαριστώντας τους συμπολίτες μας και κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου τον περίμεναν οι συνυποψήφιές του και μέλη της παράταξης.

      

Απο εκεί κατευθύνθηκε στο νοσοκομείου λόγω του σοβαρού τροχαίου που είχε συμβεί λίγη ώρα πριν, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών..

Most Popular