Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΤακτική η επίσκεψη πλέον στη Λευκάδα του Αντώνη Σαμαρά

Τακτική η επίσκεψη πλέον στη Λευκάδα του Αντώνη Σαμαρά

Στην Λευκάδα βρίσκεται σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Χούμη με τίτλο «Θάλασσα» που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος» . Τον πρόεδρο συνόδευσαν ο  κος Παναγιώτης ΚΑββαδάς , ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γεώργιος Μπουρδάρας,ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης καθώς και αρκετοί συντοπίτες μας.
Ο πρόεδρος ήταν αγχωμένος διότι είχε ξεσπάσει φωτιά στον τόπο του όπως μας εξήγησε και βρισκόταν σε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με δικούς του ανθρώπους. Φεύγοντας απο την έκθεση σταμάτησε στο ζαχαροπλαστείο il sapore όπου προμηθέυτηκε το αγαπημένο του παγωτό και κατευθύνθηκαν σε φιλικό σπίτι που τον φιλοξενούσε. Είναι γνωστό οτι διατηρεί φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που έχουν το εξοχικό τους στο νομό και τους επισκέπτεται συχνά.
Ο Ιωάννης Χούμης, ασχολείται τα τρια τελευταία χρόνια με τη ζωγραφική και δεν ειναι το κυρίως επάγγελμά του , παρόλα αυτά όπως φαίνεται έχει μεγάλο ταλέντο στο πάντρεμα των χρωμάτων και στο σχεδιασμό των καραβιών….
Ο ζωγράφος, κος Χούμης ξενάγησε τον πρόεδρο στην έκθεση ο οποίος θαύμαζε τα έργα και άκουγε με προσοχή τα ενδιαφέροντα λεγόμενά του. 

Most Popular