Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣύμμαχος το «μαμούνι»

Σύμμαχος το «μαμούνι»

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθε πώς να κερδίζεις στα virtual sports

Στις χώρες της Αφρικής που περνοδιαβαίνω (πάντα με μάσκα), δυστυχώς τα κρούσματα στις ομάδες πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Γράφω ένα ματς και μέχρι να τελειώσω κοιτάω και βλέπω ότι αναβλήθηκε. Παράδειγμα αυτό της Ρατζά Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο που έτσι όπως πάει αμφιβάλω αν θα προλάβουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα.

Ίσως σταθώ τυχερότερος στο ΦΑΡ Ραμπάτ – Ουιντάντ Καζαμπλάνκα. Εδώ λοιπόν τα νέα είναι εξαιρετικά άσχημα για την Ουιντάντ, η οποία χτυπήθηκε από το «μαμούνι». Στην ομάδα έχει απλωθεί ο ιός και ο ένας μετά τον άλλον μπαίνουν καραντίνα. Δεν θέλω να κουράσω με ονόματα (είναι διαθέσιμα για όποιον τα ζητήσει), αλλά βλέπω ότι η αποστολή οριακά αποτελείται από 17 παίκτες.

Η Ουιντάντ θέλει φυσικά πρωτάθλημα, καθότι αποτελεί το αντίπαλο δέος της Ρατζά, όμως η μάχη με τη Ραμπάτ είναι «κλάσικο» στο Μαρόκο. Και παρά το γεγονός ότι η Ραμπάτ δεν πάει για τίποτα (πρέπει να κάνει πολύ δυνατό σερί για να προλάβει την 3η θέση που βγάζει στους θεσμούς), χατίρια δεν θα γίνουν. Εκτιμώ λοιπόν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ουιντάντ, οι γηπεδούχοι στη χειρότερη δεν θα χάσουν.

Υ.Γ. Έχουμε τελευταία αγωνιστική Σαουδική Αραβία για όποιον θέλει να ασχοληθεί. Εγώ θα το κάνω στο live, διότι θα βλέπω όλα τα ματς και ανάλογα θα ακουμπάω. Η μάχη θα δοθεί για τον υποβιβασμό ή μάλλον για την αποφυγή του. Ίσως θυμάστε πριν από πολύ καιρό που στο διάβα μου είχε βρεθεί η Αλ Ιττιχάντ του Πρίγιοβιτς. Θα επαναλάβω την ίδια φράση με τότε, όπου και πάλι η Ιττιχάντ κινδύνευε. «Είναι πιθανότερο να γκρεμιστεί ο οίκος των Σαούντις, παρά να πέσει η Ιττιχάντ κατηγορία». Αυτό βέβαια το γνωρίζουν και τα μπούκια, γι’ αυτό τσάκισαν το διπλό της κόντρα στην υποβιβασμένη Αλ Αντάχ. Της αρκεί η νίκη με μισό μηδέν για να σωθεί. Πάντως, αν γκελάρει εξαρτάται από τα άλλα ματς όπου υπάρχει αλληλοσπαραγμός.

Most Popular