Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣωματείο Ο.Τ.Α.:  Καταγγέλει και καταδικάζει την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ...

Σωματείο Ο.Τ.Α.:  Καταγγέλει και καταδικάζει την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος σε συνάδελφο στην καθαριότητα

Συνάδελφος εργαζόμενη στην καθαριότητα και συγκεκριμένα στον οδοκαθαρισμό, χτες Παρασκευή 7 Ιουλίου το απόγευμα, ενώ εργαζόταν στον πεζόδρομο στην πόλη της Λευκάδας, δέχτηκε αναίτια φραστική και υβριστική  επίθεση από ιδιοκτήτη καταστήματος.

Συγκεκριμένα, την ώρα που εργαζόταν ξαφνικά και αναίτια δέχτηκε φραστική επίθεση από καταστηματάρχη, που ενώ προκλητικά την βιντεοσκοπούσε ταυτόχρονα της ζητούσε σε πολύ έντονο ύφος να του πει το ονοματεπώνυμό της. Σαν να μην έφτανε αυτό προχώρησε και σε χειροδικία. Η συνάδελφος μετά το αρχικό σοκ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κάλεσε  την αστυνομία όπου και επενέβηκε.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση του εν λόγο «κυρίου» στη συνάδελφό μας. 

Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας και στο πράσινο, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας και Μεγανησίου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες  με την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών, υπερβάλουν εαυτούς και με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάτω από αντίξοες  και πολλές φορές επικίνδυνες συνθήκες καταβάλλουν  υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους , με πολλές φορές εντατικοποίηση της εργασίας. 

Δεν ζητάμε μπράβο και επαίνους, αλλά σεβασμό.

Τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχτούμε καμία τέτοιου είδους συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφό μας από όπου και αν προέλθει.

Καλούμε τη Δημοτική αρχή να πάρει θέση.

ΤΟ Δ.Σ.

Most Popular