Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνελήφθη στη Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας ημεδαπός για επικίνδυνη...

Συνελήφθη στη Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας ημεδαπός για επικίνδυνη οδήγηση (video)

Συγχσρητήρια στους αστυνομικούς της Λευκάδας που συμμετείχαν χθες βραδυ στην ομάδα που κατάφερε και ακινητοποίησε το όχημα το οποίο αναστάτωσε τους κατοίκους στην πόλη και ειδικά στην περιοχή της Απόλπαινας όπου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα .

Βίντεο αναγνώστη

ακολουθεί δελτίο τύπου

Συνελήφθησαν -2- άτομα για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατά περίπτωση, στη Λευκάδα και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24.02.2024), στη Λευκάδα και την Κέρκυρα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -2- άτομα, για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στη Λευκάδα, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας, ημεδαπός για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούνταν και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Μία ακόμη σύλληψη ημεδαπού, σημειώθηκε, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, για οδήγηση αυτοκινήτου υπό την επήρεια μέθης.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Most Popular