Συνελήφθη, την Κυριακή (16.06.2019) το πρωί, στην Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 34χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα ο 34χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στον Κάβαλο Λευκάδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ (8) χρυσά τάματα και ένα δαχτυλίδι, που είχε αφαιρέσει από τον Ιερό Ναό, τα οποία και επιστράφηκαν στον ιερέα του ναού.
Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. 

