Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε Κέρκυρα και  Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών...

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, σε Κέρκυρα και  Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  

αρχείο λήψης (2)

Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα και την Λευκάδα την Τετάρτη (28-06-2017), από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, συνολικά τέσσερα άτομα ηλικίας 21,19,28 και 58 ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (28-06-2017), το βράδυ στην Κέρκυρα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  από  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ένας υπήκοος  Μ. Βρετανίας 21 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (27,1) γραμμαρίων.

Επίσης, στην Κέρκυρα την ίδια μέρα πρωινές ώρες, σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 19 και 28 ετών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Τέλος, την ίδια μέρα το μεσημέρι στην Λευκάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας ημεδαπός ηλικίας 58ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τέσσερεις  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

 

Most Popular