Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυναυλία σύμπραξης των Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Λάρισας.

Συναυλία σύμπραξης των Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Λάρισας.

Την Παρασκευή 28/4/2023,στο προαύλιο του Μουσικού Σχολειου Λευκάδας, έλαβε χώρα συναυλία , που ήταν αποτέλεσμα σύμπραξης των Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Λάρισας.

Μετείχαν τo Μουσικό Σύνολο Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (Υπέυθυνη Συνόλου – Μουσική Διεύθυνση: Φρόσω Κτιστάκη) και η Μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας (Υπεύθυνη Συνόλου- Μουσική Διεύθυνση: Άννα Καταγή).

Τη συναυλία άνοιξε η Μπαντίνα με έργα γραμμένα για Μπάντα, καθώς και γνωστές μελωδίες από ταινίες. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, με γέφυρα το κομμάτι  ¨My favorite Things¨ από την ταινία ¨Η μελωδία της ευτυχίας¨,  που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο Συνόλων.

Τo Μουσικό Σύνολο Λάρισας συνεργάστηκε επίσης με το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, (Υπεύθυνος: Κώστας Κωνσταντόπουλος), στο έργο ¨The lion sleeps tonight¨, από την ταινία ο ¨Βασιλιάς των Λιονταριών¨.

Ευχαριστούμε θερμά το Μουσικό Σχολείο Λάρισας για τη συνεργασία, τις εμπειρίες που είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε και την εξαιρετική κατά γενική ομολογία, κοινή  εμφάνιση.

Τους ευχόμαστε  καλή μελλοντική συνεργασία και καλό συναπάντημα.

                                                                                                                    Ο Διευθυντής,

Κονιδάρης Νικόλαος

Most Popular