Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

 

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, συνάντηση με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος και νυν Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Ευστάθιος Βλάχος. Εκλήθησαν επίσης και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Λύγδας. Από την πλευρά της ΥΜΕΠΕΡΑΑ παρόντες ήταν ο Υποδιευθυντής του Τομέα Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μαμαλούγκας και το στέλεχος της Υπηρεσίας κ. Βασίλης Στοϊλόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επισπευστεί, από την πλευρά του ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η προέγκριση των τευχών δημοπράτησης της Μονάδας Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης (ΜΟΠΑΚ), ώστε το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα.

    Τα στελέχη του ΥΜΕΠΕΡΑΑ δεσμεύτηκαν ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί η προέγκριση.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια, ώστε μέχρι τη λήξη τη θητείας της να έχει να προωθηθεί στην πράξη η οριστική λύση του προβλήματος των απορριμμάτων.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Most Popular