Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον...

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον  Σύλλογο Φοιτητών Λευκάδας.

Την τρέχουσα εβδομάδα ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ευτύχιος Ζουριδάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας, κ. Αντώνη Δουβίτσα, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η διαχείριση της αποκομιδής των απορριμμάτων από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Λευκάδας και η συμμετοχή των επαγγελματιών στην ανακύκλωση, η απομάκρυνση εμποδίων και αντικειμένων από τους κοινόχρηστους χώρους και οι κανονισμοί της λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και από τη συζήτηση διαφάνηκε η συναντίληψη για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία της αγοράς.

 

Την Τετάρτη, ο Δήμαρχος Λευκάδας συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Λευκάδας. Στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα της συμβολής της νέας δημοτικής αρχής στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το Τμήμα της Λευκάδας όπως οι κτηριακές υποδομές και η υπάρχουσα κατάσταση του πρώην Κέντρου Νεότητας, η επαρκής στελέχωση του Τμήματος με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στην εύρεση μόνιμης κατοικίας και το αίτημα για δημιουργία εστιών.

 

Most Popular