Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνέδριο :  “Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας...

Συνέδριο :  “Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας και της Πράσινης Συμφωνίας”

program (8)

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Πειραιώς και Νήσων Αττικής (Πανεπιστημίου Πειραιώς), σε συνεργασία με τους επιμελητηριακούς φορείς Πειραιώς, διοργανώνουν το συνέδριο «Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας και της Πράσινης Συμφωνίας», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00-14:00, με τη συμμετοχή διακεκριμένων εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών θεσμών και πολιτικών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της δημόσιας διοίκησης. Στις θεματικές που θα συζητηθούν, θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων οι κατευθύνσεις της νέας Πολιτικής Συνοχής και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, καθώς επίσης οι χρηματοδοτικές δυνατότητες των χρηματοδοτικών πηγών της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 και που αναμένεται να ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα για την στήριξη και ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης απασχόλησης.

 

Το συνέδριο θα μεταδοθεί απευθείας μέσω YouTube, από την ιστοσελίδα https://events.unipi.gr και από τα κοινωνικά δίκτυα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Πειραιώς και Νήσων Αττικής (Πανεπιστημίου Πειραιώς).

Εάν θέλετε να κοινοποιήσετε στα κοινωνικά σας δίκτυα τον σύνδεσμο παρακολούθησης μέσω YouTube είναι ο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=YDHM-Js-LWQ

 

Most Popular