Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση του Προέδρου του επιμελητηρίου Σ.Σκιαδαρέση και μελών της ΔΕ με φορείς...

Συνάντηση του Προέδρου του επιμελητηρίου Σ.Σκιαδαρέση και μελών της ΔΕ με φορείς του Δήμου

Έπειτα από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε χθες 18/4/2022 στο Δήμο Λευκάδας συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Σ. Σκιαδαρέση και των μελών της ΔΕ κ. Ν. Γαζή και Ε. Σκληρό, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ε. Ζουριδάκη, της προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Μ.Τζωρτζοπούλου , του νομικού συμβούλου του δημάρχου κ. Φ. Γράψα, του μελετητή κ. Δ. Μεσσήνη και εκπρόσωπων της πολεοδομίας με θέμα την επίλυση του προβλήματος της επιβολής προστίμων για τη χρήση του παλαιού αιγιαλού στη παραλία του Νυδριού.

Τα τελευταία χρόνια δεκάδες επιχειρήσεις στο Νυδρί βρίσκονται αντιμέτωπες με την επιβολή εξοντωτικών προστίμων από τη Κτηματική Υπηρεσία εξαιτίας της μη εφαρμογής του σχεδίου πόλεως στην ευρύτερη περιοχή του Νυδριού. Το Επιμελητήριο Λευκάδας και ο πρόεδρος προσωπικά έπειτα από επαφές με τον Υφυπουργό κ. Α. Βεσυρόπουλο και την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας ζήτησε από του αρμόδιους φορείς να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση με στόχο την εύρεση άμεσης λύσης του προβλήματος καθώς οι επιχειρήσεις μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και στην επιβολή νέων προστίμων για τη χρήση του παλαιού αιγιαλού.

Έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν από τους αρμόδιους φορείς ώστε να επέλθει άμεσα οριστική λύση. Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας και θα συμβάλλει στην επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων προκύπτουν.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σ. Σκιαδαρέσης 

Most Popular