Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση  του Δ.Σ. του ’’ΟΡΦΕΑ’’ με τον  νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Αντώνη...

Συνάντηση  του Δ.Σ. του ’’ΟΡΦΕΑ’’ με τον  νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Αντώνη Δουβίτσα

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας ’’ΟΡΦΕΥΣ’’ συναντήθηκαν με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας,  κ. Αντώνη Δουβίτσα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το προγραμματισμό των μελλοντικών πολιτιστικών δράσεων και σε ένα κλίμα απόλυτης συνεννόησης και κοινής πλεύσης για την πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της Λευκάδας, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη σε μελλοντικές δράσεις που θα έχουν στο επίκεντρό τους τον Λευκαδίτικο πολιτισμό.

Όπως επισημάνθηκε από τον κ. Δουβίτσα, ο ’’Ορφέας’’ είναι ένα ιστορικό σωματείο που πρωτοστατούσε και συμμετείχε ενεργά πάντοτε στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Λευκάδας. Κύρια μέριμνα της Περιφέρειας είναι ο καλός προγραμματισμός και η διοργάνωση ουσιαστικών και ποιοτικών εκδηλώσεων τόσο για τους κατοίκους του νησιού, όσο και για τους επισκέπτες του.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξη και την θετική του αντιμετώπιση στις προσεχείς πολιτιστικές δράσεις του Ορφέα.

Το Δ.Σ.

Most Popular