Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας για την προβολή  του προορισμού μας μετά την...

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας για την προβολή  του προορισμού μας μετά την κρίση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/5/2020 στο Επιμελητήριο Λευκάδας, τρίωρη συνάντηση του Προέδρου κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Θερμό, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων κ. Γαζή και με επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού μας κ. Κατωπόδη και κ. Μικρώνη, με θέμα την αποτίμηση της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον τουριστικό τομέα και προτάσεις ανάκαμψης και άμεσης στήριξης του.

Αναλύθηκαν εκτενέστερα  τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη φετινή χρονιά, οι προοπτικές επανεκκίνησης του τουρισμού στη Λευκάδα και έγινε προγραμματισμός δράσεων που αποσκοπούν να εντείνουν και να υποστηρίξουν την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας, για να σωθεί ότι μπορεί από την φετινή τουριστική σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece κ. Alexander Zinell και συζητήθηκε εκτενέστατα το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τις πτήσεις αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε για την φετινή σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην συνάντηση ανανέωσε το ραντεβού τους για την Παρασκευή 15/5/20.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Most Popular