Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣυγχαρητήρια μηνύματα του υποψήφιου Δημάρχου Λευκάδας, πρ. Βουλευτή Λευκάδας & Διοικητή του...

Συγχαρητήρια μηνύματα του υποψήφιου Δημάρχου Λευκάδας, πρ. Βουλευτή Λευκάδας & Διοικητή του Ο.Γ.Α., Δρ. Ξενοφών Βεργίνη, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στη Δόξα Λευκάδας και τον Π.Α.Σ. Σφακιωτών.

Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τον Τηλυκράτη Λευκάδας για τις σπουδαίες και πανάξιες επιτυχίες του, αυτής της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του κυπέλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας, αντίστοιχα!

Με τις σημαντικές αυτές επιτυχίες του, η ιστορική ομάδα του νησιού μας, ο αγαπημένος μας Τηλυκράτης, μας γεμίζει με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και ελπίδα για τη συνέχεια, που δεν είναι άλλη από τα μπαράζ και την άνοδό του στη Super League 2!  

Θέλω ολόψυχα, λοιπόν. να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, τη Διοίκηση της ομάδας, τους φιλάθλους του νησιού μας, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των σημαντικών επιτυχιών και, όλοι μαζί, να ευχηθούμε η συνέχεια να είναι επιτυχημένη και νικηφόρα!

Επίσης, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του νησιού μας. τη Δόξα Λευκάδας, για τη σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησε, τους νικηφόρους αγώνες που έδωσε στα μπαράζ και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα την πανάξια άνοδό της στην Elite League!

Αξίζουν πολλά μπράβο και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στη Διοίκηση, στους φιλάθλους, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή πραγμάτωση των στόχων της ομάδας μας!

Τέλος, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Σφακιωτών για την σπουδαία φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας που είχε ως αποτέλεσμα την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτρια και την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας!

Αξίζουν πολλά μπράβο και εξίσου πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο, στη Διοίκηση, στους ηρωικούς φιλάθλους και σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας μας!

Καταλήγοντας, θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους σας ότι είμαι πάντα κοντά σας, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθειά σας για το καλό του αθλητισμού, των ομάδων μας και της Λευκάδας μας!

Most Popular