Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΤΑΟΛ. Στον οικονομικό εισαγγελέα για ζημία 240.000 ευρώ οι αγρότες.( φωτο βιντεο)

ΤΑΟΛ. Στον οικονομικό εισαγγελέα για ζημία 240.000 ευρώ οι αγρότες.( φωτο βιντεο)

Πρόεδρος στην εφορευτική επιτροπή ο Μ. Μελάς, γραμματέας ο Γιώργος Μεταξάς και ο Μεσσήνης Νικόλαος και ο Πάνος Κατωπόδης, Πατζάρας Μιχάλης.

 

 

Σολδάτος Αλέξανδρος : “Το έκτακτο στρατοδικείο είναι πλήρης μένει να εκλεγεί και το εκτελεστικό απόσπασμα.Τέτοια συνεδρίαση και τέτοια ρεμούλα,τρεις πρόεδροι  άλλαξαν  μέσα σε ένα χρόνο που τους αλλάζουμε γιατί δεν εκτελούν τις αποφάσεις  . Ο συνεταιρισμός είναι στο χείλος  του γκρεμού και δεν μας απασχολεί καθόλου πως θα τον σώσουμε. Εγώ αποχωρώ.”

 

Χόρτης Ιωάννης:“Υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα από το οποίο προκύπτει ότι η συνέλευση είναι παράτυπη διότι προηγήθηκε η πρόσκληση και μετά δοθήκανε τα θέματα.Για να μην μας λένε κομπιναδόρους θα κάνω αναφορά στο υπουργείο και το οικονομικό εισαγγελέα. Αν όποιος βγαίνει πρόεδρος θεωρεί ότι μπορεί να βγάζει προσκλήσεις και να κάνει συνελεύσεις είναι βαθιά νυχτωμένος. Να δοθεί το δικαίωμα και σε αυτούς που κατηγορούνται να απολογηθούν”.

 

Νικολάρας:”Δεν μπορούν οι αντιπροσώποι να έρχονται και να πληρώνουν τα έξοδα τους. Διαλύστε την συνέλευση και καλέστε τακτική γενική συνέλευση διότι δεν μπορούμε  δέκα ανθρώποι να αποφασίζουν τόσο σημαντικά θέματα είναι βαριά η ευθύνη”.

 

Μάκης Λιβιτσάνος:“Από το καλοκαίρι του 2016 ερχόμαστε σε συνελεύσεις για να λύσουμε τα θέματα και να μπορέσει να προχωρήσει ο συνεταιρισμός. Όλοι μας διώξαμε τους συνεταιριστές με την τακτική που ακολουθήσαμε  νομότυπα μπορούμε να κάνουμε τη συνέλευση από τα 80 άτομα σήμερα έχουμε τα 17 και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα πρόβλημα.

 

Θερμός:“Εαν υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί ο συνεταιρισμός να γίνει η συνέλευση έστω και με αυτούς τους δέκα που είμαστε διαφορετικά να μην γίνει”

Φ.Μεσσήνης:“Θα πληρωθούν τα χρήματα των 240.000 ευρώ υπερ του ΤΑΟΛ απο τους πλειοψηφήσαντες σύμβουλους που κάλυψαν με την ψήφο τους τη ζημία”

 

Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα.

Most Popular