Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣτη διάθεση των πολιτών οι Προγραμματικές θέσεις της “Σύγχρονης Λευκάδας”

Στη διάθεση των πολιτών οι Προγραμματικές θέσεις της “Σύγχρονης Λευκάδας”

Συνεπείς στις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει με το πρόγραμμα του 2019, προχωρήσαμε στην επικαιροποίησή του, παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν την τετραετία 2019-2023 και όσα δρομολογούμε στοχεύοντας στη Λευκάδα του 2030. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους δημοτικούς στόχους όπως ορίζονταν από την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και στο όραμά μας για τον Δήμο Λευκάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=Zv4XSdlQbKQ

Στο μήνυμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου μας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Λευκάδας. Ποια, όμως, θα είναι αυτή;

Εμείς έχουμε συγκεκριμένες θέσεις για όσα απασχολούν τον τόπο και έργα που το αποδεικνύουν.  Εμείς έχουμε πρόγραμμα, το οποίο σας καλούμε να διαβάσετε και να το αξιολογήσετε. Αναζητήστε τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των άλλων παρατάξεων. Πρέπει όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προγραμματικές τους θέσεις. Σας καλώ να κρίνετε και να συγκρίνετε. Αντικειμενικά, ρεαλιστικά και αυτοδιοικητικά. Ποιο όραμα σας εκφράζει και ποιος μπορεί να οδηγήσει τη Λευκάδα στο 2030;

Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο πρόγραμμά μας από το γραφείο μας έναντι του Διοικητηρίου ή στους σταθμούς της περιοδείας της Σύγχρονης Λευκάδας. Ακόμη, αναζητήστε το στην ιστοσελίδα μας sixronilefkada.gr όπου μπορείτε είτε να το ξεφυλλίσετε σε ψηφιακή μορφή είτε να το κατεβάσετε στην συσκευή σας σε μορφή αρχείου .pdf κάνοντας κλικ εδώ:

Χαράλαμπος Καλός
Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Most Popular