Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας ο υπουργός Εσωτερικών, κος Μάκης Βορίδης

Στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας ο υπουργός Εσωτερικών, κος Μάκης Βορίδης

Τα γραφεία  της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας επισκέφτηκε  χθες το βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών, κος Μάκης Βορίδης που βρίσκεται στην Λευκάδα εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό για τις εκδηλώσεις στα πλαίσια συμπλήρωσης  των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 και θα παρευρεθεί σήμερα στου Μαγεμένου για κατάθεση στεφάνου.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε λάτρης της Λευκάδας, περπάτησε στην κεντρική αγορά συνομιλώντας με περαστικούς και έμεινε περισσότερο από δυο ώρες στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

Συν συνάντηση ήταν παρόντες  ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, οι πρώην βουκλευτές Ξ.Βεργίνης και Θ.Σολδάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κος Α.Κτενάς , ο πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Γεώργιος Μπουρδάρας, ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ και Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σ.Σκιαδαρέσης , ο τομεάρχης Λευκάδας κος Γ.Δημάδης και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα  δύο χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. δηλώνοντας ότι είναι η  πρώτη φορά στην ιστορία που η αντιπολίτευση χάνει μονάδες στις δημοσκοπήσεις και δεν υπάρχει  φθορά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, εκφράζοντας την ευχή να γίνουμε μια άλλη Βαυαρία.

Ο κος Σκιαδαρέσης εξέφρασε την αγωνία του για την υποστελέχωση της Πολεοδομίας Λευκάδας και περισσότερο διότι κινδυνεύουν να χαθούν ευρωπαϊκά κονδύλια- ΕΣΠΑ διότι δεν εκδίδονται εγκαίρως οικοδομικές άδειες.

  

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Most Popular