Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠ.Ε. Λευκάδας: 77 ράπιντ τεστ και όλα αρνητικά στο χθεσινό «Ραντεβού στο...

Π.Ε. Λευκάδας: 77 ράπιντ τεστ και όλα αρνητικά στο χθεσινό «Ραντεβού στο Διοικητήριο»

2021.11.03 @ 77 ράπιντ τεστ και όλα αρνητικά στο χθεσινό «Ραντεβού στο Διοικητήριο». #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΡαντεβούΣτοΔιοικητήριο #ΔημόσιαΥγεία #RapidTest #covid19 #ΓΝΛ #ΚΟμΥ #ΕΟΔΥ #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

77 δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) διενεργήθηκαν μέσα σε 120 λεπτά κατά το χθεσινό (2/11/2021) «Ραντεβού στο Διοικητήριο» και για ακόμα μια φορά ήταν αρνητικά όλα τα ράπιντ τεστ που έγιναν.

 

«Παρά το βροχερό καιρό, οι Λευκαδίτες και οι Λευκαδίτισσες ανταποκρίθηκαν ξανά στο κάλεσμά μας για ‘Ραντεβού στο Διοικητήριο’, ενώ συνεχίστηκε και η καλή παράδοση που θέλει σε κάθε ‘Ραντεβού’ μας όλα τα διενεργούμενα τεστ να είναι αρνητικά» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε: «Είμαστε στην έξαρση του 4ου κύματος της πανδημίας και το αυξημένο testing μας βοηθά να ελέγξουμε τη διασπορά του ιού. Όμως, ας μη γελιόμαστε, ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να φύγει από μόνος του και ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για επιστέψουμε στην κανονικότητα.».

 

Τα «Ραντεβού στο Διοικητήριο» για δωρεάν ράπιντ τεστ για το κοινό διοργανώνονται από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Οι ειδικές Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟμΥ) δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο πρόληψης της Δημόσιας Υγείας λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού, και είναι έργο ΕΣΠΑ.

Most Popular