Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠροφυλακιστέοι οι 5 συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Προφυλακιστέοι οι 5 συλληφθέντες για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Το δρόμο για σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας πήραν  οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών, καθώς μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ελέυθεροι αφέθηκαν δυο άντρες από τους 9 συνολικά που είχαν προσαχθεί. Αύριο αναμένεται να περάσουν απο τον ανακριτή και οι δυο αλλοδαποί που έκαναν την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών. Οι πέντε που είχαν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές την περασμένη Τετάρτη, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες-  κοκαΐνη και κάνναβη- στην Λευκάδα  απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή.

Οι απολογίες ξεκίνησαν το πρώι και ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ, σε μία πολύωρη διαδικασία εάν σκεφτεί κανείς ότι η δικογραφία που έχει ασκηθεί σε βάρος τους αγγίζει τις 8.000 σελίδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην δικογραφία περιλαμβάνονται περίπου 80 ονόματα, οι οποίοι φέρονται ως χρήστες που αγόραζαν τις ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης  από τους συλληφθέντες και οι οποίοι έχουν εντοπιστεί από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, η δικογραφία στηρίχτηκε σε 65 cd.

 

Most Popular