Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΠραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Λευκάδας η 1η Έκθεση κλασσικών...

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Λευκάδας η 1η Έκθεση κλασσικών οχημάτων με τίτλο «Lefkada Classico»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Λευκάδας η 1η Έκθεση κλασσικών οχημάτων με τίτλο «Lefkada Classico».

Η έκθεση λειτούργησε το Σάββατο 13/05 από τις 12.00 – 22.00 και την Κυριακή 14/05 10.00 – 15.00, στο χώρο του πάρκινγκ του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας.

Συμμετείχαν πάνω από 60 οχήματα, ανάμεσα τους

•           Συμμετέχοντες από την Λευκάδα και τις γύρω περιοχές

•           Η Εθνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής -ΕΟΟΕ

•           Οι φίλοι ιστορικών αυτοκινήτων οχημάτων Ιωαννίνων-ΦΙΑΟ

•           Η λέσχη Κλασικών οχημάτων Άρτας

Η έκθεση περιλάμβανε κλασσικά αυτοκίνητα και μηχανάκια, ανάμεσα τους αντίκες και σπάνια συλλεκτικά μοντέλα,  αναβιώνοντας ένδοξα περιστατικά της αυτοκίνησης.  Η απήχηση ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι πλήθος κόσμου τόσο από την Λευκάδα, όσο και επισκέπτες,  είχαν την ευκαιρία να βρεθούν πλάϊ στα αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που όλα τους μοιάζουν να βγήκαν από το εργοστάσιο… χθες!

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στους συμμετέχοντες.

Το γεγονός της έκθεσης θα προβληθεί σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

H Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που στήριξαν το εγχείρημα αυτό, τους εθελοντές από τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης, τον ΦΙΛΑΝΔΡΟ, τη Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου,  την Τροχαία Λευκάδας και την επιχείρηση ΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑKERY.

H έκθεση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες και αυτό αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι καθολικό ήταν το αίτημα για επανάληψη της στο τέλος Σεπτέμβρη με μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας θα κάνει τη διοργάνωση αυτή θεσμό στη Λευκάδα!

Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε ξανά τις κλασσικές “κυρίες”!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Most Popular