Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚουίζ της ημέρας : ποιός από τους κυρίους έκοψε το Logo της...

Κουίζ της ημέρας : ποιός από τους κυρίους έκοψε το Logo της φωτογραφίας;

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει ο κλέψας του κλέψαντος.

Στα τόσα χρόνια τα μάτια μας έχουν δει τα μυρια όσα από ερασιτέχνες και δεινούς διαχειριστές ΜΜΕ, να καταναλώνεις χρόνο , κόπο, και χρήμα για να κάνει ένα ρεπορτάζ και ο κάθε ένας αδιαφορώντας για όλα οικειοποιείται το αποτέλεσμα χωρίς να έχει καν την ευγένεια να αναφέρει την πηγή.

Ένα καλό που έκανε ο Τσίπρας με το νόμο Παπά είναι το μητρώο των MEDIA ώστε να αναγνωρίζεται ο κόπος μας και να τιμωρούνται οι επιτήδειοι.

Δεν έχουμε αρνηθεί ποτέ σε κανέναν φωτογραφικό υλικό όσον αφορά άλλους συναδέλφους ή αιρετούς,  από διάφορες εκδηλωσεις και χωρίς το logo και εκτυπωμένες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις .

Αλλά να βλέπει αιρετούς να ποδοπατούν τα δικαιώματα σου,  αυτό σε ξεπερνάει.

Μ.Λ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΝ αρωμα ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΠΟΧΑ …… ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ . . . ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Κ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ . . .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΦΙΛΟΙ/ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΕΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ…. ΑΝ ΔΕΙΤΕ Κ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΡΙΝ 2/3 ΜΗΝΕΣ…. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΕΣΕΙς ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΦΩΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Most Popular