Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠεριοδεία του βουλευτή επικρατείας και τομεάρχη υγείας Βασίλη Οικονόμου

Περιοδεία του βουλευτή επικρατείας και τομεάρχη υγείας Βασίλη Οικονόμου

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Υγείας Ιονίων Νήσων της Ν.Δ. κ. Βασίλη Οικονόμου στη Λευκάδα. Ο κος Οικονόμου επισκέφτηκε μαζί του ήταν  ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην Βουλευτής κ. Ξενοφώντας Βεργίνης,  ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου, ο Τομεάρχης Λευκάδα της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Ανδριόπουλος, ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Βασίλης Παπαχρήστος .

Ο βουλευτής Επικρατείας ακολούθησε το προαναγγελθέν πρόγραμμά του και επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος, το νέο Νοσοκομείο Λευκάδος, τον Δήμαρχο Λευκάδος, τον Αντιπεριφερειάρχη ,  τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδος,  τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λευκάδος,  τον πρόεδρο των Ενοικιαζομένων Δωματίων & με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδος στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε,  το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδος και  το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λευκάδος-Πρεβέζης.

Ο κος Οικονόμου ενημερώθηκε εκτενέστερα από τον κάθε αρμόδιο για τα θέματα που απασχολούν τη Λευκάδα.  Όπως το Νέο Νοσοκομείο, τις υποδομές (ύδρευση, ζεύξη, απορρίμματα κλπ.) ,το  ΤΕΙ καθώς και για το έκτακτο θέμα που έχει προκύψει με τον δρόμο Απόλπαινας-Τσουκαλάδων.

Η επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Λευκάδας σίγουρα τον απογοήτευσε αλλά εντυπωσιάστηκε  με το νέο νοσοκομείο αν και όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος να λειτουργήσει.Όπως αποκάλυφτηκε στο υπόγειο -γιαπί που θα φιλοξενηθεί η κλινική του τεχνητού νεφρού γίνεται μια επέκταση.

Most Popular