Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠεριοδεία κας Ρόδη Κράτσα στην Λευκάδα

Περιοδεία κας Ρόδη Κράτσα στην Λευκάδα

Στη Λευκάδα για περιοδεία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου .

Την υποδέχτηκαν  ο πρώην  Βουλευτής  κ. Ξενοφώντας Βεργίνης ,  o πρώην  Νομάρχης  Λευκάδας  κ. Χρήστος Λάζαρης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Νεας Δημοκρατίας Λευκάδας κ.Γεώργιος Μπουρδάρας , ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας  κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης , ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας κος Βασίλης Στραγαλινός . Η κα Κράτσα συναντήθηκε   με φίλους του κόμματος όλο το απόγευμα και στη συνέχεια  της δείπνησε σε εστιατόριο της πόλης με στελέχη της Νεάς Δημοκρατίας.

Το πρωί της Κυριακής  18 Νοεμβρίου η κα Κράτσα παρέστη στη Δοξολογία στο Μοναστήρι της Φανερωμένης χοραστατούντος του Ηγουμένου της Μονής κ.κ Νικηφόρου. Την κα Κράτσα συνόδευαν ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς,ο πρώην Βουλευτής  κ. Ξενοφώντας Βεργίνης και  ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας  Λευκάδας κ. Μπουρδάρας Γεώργιος.

Σήμερα επισκέφτηκε την Νότιο Λευκάδα, πρώτη στάση ήταν το Δράγανο όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού και της περιέγραψαν την τραγική κατάσταση που βρίσκονται και νιώθουν παραμελημένοι απο την περιφέρεια. Στη συνέχεια έκαναν μια στάση στο Aθάνι όπου οι πληγές του σεισμού του 2015 είναι ακόμη εμφανής. Τέλος πλησίασε όσο ήταν εφικτό τους Εγκρεμνούς και τελευταία στάση ήταν η Βασιλική.

Στο τριτοκοσμικό κέντρο Υγείας της Βασιλικής παρέμεινε αρκετή ώρα η κα Κράτσα και είδε με έκπληξη την κατάσταση του κτηρίου.

 

 

Δείτε φωτογραφίες εδω

Most Popular