Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ «ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ «ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Χωρίς τίτλοΚΑΝΤΑΔΕΣ, ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ!!! Ας αφήσουμε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη. Λίγη χαρά και κέφι βρε παιδιά. Τα αξίζουμε και τα δύο ΟΛΟΙ!!! Έτσι, για να ισορροπήσει λίγο η ψυχή μας!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΙ!!

 

 

 

Η παρέα με τους Λευκαδίτες Κανταδόροους της Πάτρας , στηρίζοντας το πατρινό καρναβάλι ξεκινάνε να τραγουδάνε στους δρόμους της Πάτρας. Σε μια ακόμα Περατζάδα που θα “αφήσει εποχή”.

Η ανακοίνωση:ysdmxldbba589da97d83188

«Μια Ιδέα του Ντομεραίου Στάθη Ζακυνθινού που υλοποιήθηκε αυθόρμητα ,από τη Μεγανησιώτισσα Ρένα Πάλμου , το Σύλλογο των Λευκαδιτών Πάτρας και όλους τους Εθελοντές με νιάτα καρδιάς φίλους.

Η καντάδα συνδέεται άμεσα με την σχέση που είχε η αχαϊκή πρωτεύουσα με τα Επτάνησα, αλλά και τις επιρροές που έχει πάρει η παράδοση της Πελοποννήσου με τον Επτανησιακό Πολιτισμό.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς Ετοιμαστείτε να τους υποδεχτείτε !!!

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης χαμηλά στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου αργά το βράδυ της Παρασκευής Ρήγα φερραίου Τριών Ναυάρχων.

Μια περατζάδα στους δρόμους που θαφήσει εποχή.

Η μαέστρος μας Δήμητρα Αψώματου.

Οι Μουσικοί μας Ηλίας Μπράβος Μιχαλόπουλος Γιώργος Καλαματαράς Γιώργος , Λουκοπούλου Ελένη , Χρήστος Δήμου , Φώτης Νικόπουλος.

Οι κανταδόροι μας Ρένα Πάλμου,Ζακυνθινός Στάθης Νόνη Κακλαμάνη,Μαρία Γιαννακοπούλου Αγγελική Καπερώνη,με τον γυιό της , Αναστασόπουλος Νίκος Μαρία Κάνιστρα Μάγδα Δήμου Μπαρζούκας Γερλασιμος ,Γρηγόρης Μπαρδακλής Αλέκα Ράπτη, Μαίρη Τζωρτζοπούλου Μάρθα Παρίση, Ντίνα Μιχαήλ, ,Μαρία και Θεμιστοκλής Μακρυγιώργος, Ιωάννα Δημοπούλου.»

 

Most Popular