Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαρουσίαση Ψηφοδελτίου στη Λευκάδα

Παρουσίαση Ψηφοδελτίου στη Λευκάδα

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στη Λευκάδα, έφτασε!
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου,στις 19:00 το απόγευμα, η επικεφαλής του συνδυασμού, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα παρουσιάσει επίσημα, σε ειδική εκδήλωση, το ψηφοδέλτιό της για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», το οποίο βρίσκεται στην οδό 8ης Μεραρχίας 4-6.
Την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Λευκάδας θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος λίγο νωρίτερα, στις 18:30, στον ίδιο χώρο, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.
Αργότερα, στις 21:30 το βράδυ, η Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου  – μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού στην Π.Ε. Λευκάδας –  συνοδευόμενη από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, θα περιοδεύσει στην πόλη της Λευκάδας.
Η νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στις εκλογέςτης 8ης Οκτωβρίου,προσκαλεί τους συμπολίτες της με χαρά και τιμή, ώστε όλοι μαζί να «υπογράψουν» τη δέσμευσή τους για ένα ΔΥΝΑΤΟ Ιόνιο!

Most Popular