Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαραιτήθηκε απο τη θέση του δημοτικού συμβούλου ο Θ. Καββαδάς.

Παραιτήθηκε απο τη θέση του δημοτικού συμβούλου ο Θ. Καββαδάς.

%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος , υπέβαλλε  στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο βουλευτής Θ.Καββαδάς .  Στην επιστολή του επικαλείται   φόρτο εργασίας και ότι λόγω αυτού δυσκολεύεται   να παρευρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια. 

Στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές αναφορές για το ρόλο του βουλευτή και τις απουσίες του από το δημοτικό συμβούλιο. Οι ψηφοφόροι του πίεζαν τον βουλευτή να μην εγκαταλείψει το δημοτικό συμβούλιο, αλλά υπήρχαν και άλλοι που τον προέτρεπαν να κάνει το αντίθετο.Τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και άφησε την πολυπόθητη θέση. Αρκετοί ήταν αυτοί που “ανησυχούσαν” για τις ικανότητες του βουλευτή.  Πάντως  στο κοντινό παρελθόν υπήρχαν άτομα που έφεραν εις πέρας το έργο τους και  σε τοπικό και σε κοινοβουλευτικό  επίπεδο, χωρίς να γίνει καμιά αναφορά στη διπλή ή και στην τριπλή θέση του κατείχαν.

Την κενή πλέον θέση  στο Δημοτικό Συμβούλιο,  καταλαμβάνει η αμέσως επόμενη σε ψήφους του  ψηφοδελτίου της παράταξης του Βασίλη Αραβανή,   Ζωή Σκιαδά.

 

 

Most Popular