Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠαραδόθηκαν τα χρήματα του φιλανθρωπικού καλαθοσφαιρικού "Αγώνα Αγάπης"

Παραδόθηκαν τα χρήματα του φιλανθρωπικού καλαθοσφαιρικού “Αγώνα Αγάπης”

DSCF7190Σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο Λευκάδας έγινε  η παράδοσης των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τον  αγώνα μπάσκετ τον  «Αγώνα Αγάπης», μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της ομάδας  Δόξας Λευκάδας.

Το χρηματικό ποσό  που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 14.328 ευρώ  απο τα οποία τα 1.780 ευρώ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο κατα την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού,  τα οποία  σήμερα παραδόθηκαν στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Στο γηροκομείο  παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο ιερέας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος εκ μέρους του Γηροκομείου, οι βουλευτές Θανάσης Καββαδάς και Ανδρέας Λοβέρδος εκπρόσωποι της βουλής και εκ μέρους των παλαιμάχων της Δόξας ο Χαράλαμπος Καλός,ο  Νίκος Χαμοσφακίδης και  ο Νίκος Τυπάλδος.

Τονίστηκε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο από όσα μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί στους φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνει η ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

Στην  δικηγόρο κυρία Κοψιδά Μαριάννα,ως εκπρόσωπο των γονιών  της μικρής Παναγιώτας παραδόθηκε  το αποδεικτικό κατάθεσης  των 7.164 ευρώ  από την τράπεζα με το αντίστοιχο ποσό. Η κα Κοψιδά,  δάκρυσε από συγκίνηση και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή.  Ενώ για  το γηροκομείο η αντίστοιχη απόδειξη παραδόθηκε στον πατέρα Ζαβιτσάνο Παναγιώτη ο οποίος ευχαρίστησε απο την πλευρά του τους διοργανωτές και όσους προσέφεραν ώστε να συγκεντρωθεί αυτό το αξιοσέβαστο ποσό.

Ο  βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ κος Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι ήταν από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί σε παρόμοιους αγώνες και συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα ο οποίος απέκτησε μια παραπάνω αίγλη χάρη στην παρουσία τουΜητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου .DSCF7194 DSCF7197 DSCF7203 DSCF7206 DSCF7207 DSCF7208 DSCF7212 DSCF7232 DSCF7238 DSCF7250 DSCF7252 DSCF7254 DSCF7227

Most Popular