Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαράταση με αναδρομική ισχύ στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" σε νομοσχέδιο του...

Παράταση με αναδρομική ισχύ στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” σε νομοσχέδιο του Υπουργείο Εσωτερικών που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή και θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογοαριασμό στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ανακοίνωσε την παράταση με αναδρομική ισχύ στο πρόγραμμα ΒσΣ.
“Παράταση με αναδρομική ισχύ στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” σε νομοσχέδιο του Υπουργείο Εσωτερικών που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή και θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα.
Σε συνάντηση μου με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ.Θεόδωρο Λιβάνιο, με διαβεβαίωσε οτι η
Κυβέρνηση έχει την πρόθεση το πρόγραμμα να συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι την κάλυψη των 2.909 θέσεων μέσω της τρέχουσας προκήρυξης του ΑΣΕΠ.
Μέχρι τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αποχώρησης των απασχολούμενων και η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν να παρέχουν τις αναγκαίες υπηρεσίες στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. ​
Τους αξίζει αγάπη και τιμή για την προσφορά τους στον καθένα από εμάς αλλά και σε όλη την κοινωνία.”
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή κ. Καββαδά μας παρέπεμψε στο άρθρο 29 και μας δήλωσε οτι την ερχόμενη Πέμπτη θα λήξει και διαδικαστικά το ζήτημα.

Most Popular