Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαιδική καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Λευκάδας

Παιδική καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Λευκάδας

, Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα , η αναβληθείσα Κυριακάτικη -λόγω κακοκαιρίας-  παιδική Καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Λευκάδας. Χαρούμενα  παιδάκια με τους γονείς τους μασκαρεμένους ή μη ,  από νωρίς  κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της κεντρικής αγοράς με ευφάνταστες αποκριάτικες στολές. Τα μαθητικά γκρουπ ήταν άρτια οργανωμένα και διέσχιζαν τον κεντρικό πεζόδρομο με ρυθμό και κέφι. Φέτος παρατηρήσαμε ότι υπήρχε καλύτερη μουσική από άποψη αποκριάτικου ρεπερτορίου αλλά και ήχου .

Στο καρναβάλι πήραν μέρος σχεδόν  όλα τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού και της γειτονικής  Πλαγιάς.  Η καρναβαλική παρέλαση είχε αφετηρία τον Άγιο Μηνά και διαμέσου της   αγοράς  κατέληγαν στην κεντρική πλατεία.

Πλημμύρισε  ο πεζόδρομος με μικρούς μαθητές και έντονους χρωματικούς συνδυασμούς από στολές Μαγισσών, Μεξικάνων, Ροζ πανθήρων, χταποδιών κτλ.

Στo πατάρι που έχει στηθεί για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις ο καταπληκτικός Νίκος Βερύκιος έδινε το δικό του  one man show με καταπληκτική επιτυχία ντυμένος καλός Λύκος.

Most Popular